Käyttöohje

MAR® plus Care -nenäsumutetta suihkutetaan 1-2 suihketta sieraimiin tarpeen mukaan useita kertoja päivässä. Ennen ensimmäistä käyttökertaa ja yli viikon tauon jälkeen nenäsumute valmistellaan käyttöä varten painamalla suihkepumppua niin monta kertaa, että suihke on tasainen.

 

MAR® plus Care -nenäsumutteen käyttö allergia- ja avaavien nenäsumutteiden kanssa

Allergialääkkeinä käytettävät nenäsumutteet ja flunssan ai­kana käytettävät, nenän tukkoisuutta helpottavat nenäsumutteet kuivattavat nenän limakalvoja.

Käytä MAR® plus Care -nenäsumutetta allergiasuihkeiden tai nenän limakalvon verisuonia supistavien nenäsuihkeiden kanssa yhdessä ehkäisemään niiden nenää kuivattavaa vaikutusta.

Käytä ensin MAR® plus Care -nenäsumutetta ja sen jäl­keen lääkeainetta sisältävää valmistetta. Halutessasi voit ensin suihkuttaa 1-2 sumutusta MAR® plus Care -suihketta molempiin sieraimiin ja niistää nenän tyhjäksi, jolloin esim. nenään kertynyt siitepöly poistuu niistämisen mukana. Tämän jälkeen sumuta uudelleen 1-2 suihketta MAR® plus Care -nenäsuihketta molempiin sieraimiin ja annostele sen jälkeen allergialääke ohjeen mukaan.

Avattu pakkaus on käyttökelpoinen 6 kuukauden ajan. Säilytys huoneenlämmössä.

Koostumus ja pakkaus

1 ml isotonista liuosta sisältää 150 mg merivettä, 30 mg dekspantenolia, kaliumdivetyfosfaattia (pH-arvon säätämiseen) ja erityispuhdistettua vettä.

MAR® plus Care -nenäsumute on säilytysaineeton. Pullo sisältää 20 ml liuosta, mikä vastaa noin 140 suihkeannosta. Muovipullo sisältää suihkepumpun, nenäkappaleen ja suojakorkin. Valmiste on CE-merkitty lääkinnällinen laite.

MAR® plus Care -nenäsumute on CE-merkitty lääkinnällinen laite (CE 0482). Lue käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Valmistaja: HÄLSA Pharma GmbH.

Markkinoija:
STADA Nordic, Suomi  |  PL 1310, 00101 Helsinki

Puh. +358 (0)207 416 888
stada@stada.fi  |  www.stada.fi